Основной раздел > Мероприятия

Streetfighters.lv 6. gadu jubilejas sacensības

<< < (15/19) > >>

cliff:

--- Цитата: Кролик от 24.09.2015 11:18:02 ---А что ты тогда скажешь на версию ХП4? Она сходит с конвеера в таком виде, с акрой и карбоном.

--- Конец цитаты ---
У многих производителей есть мотоциклы с так называемым RACE PAK , кмк это уже подготовленные мотоциклы для любительских соревнований

Кролик:

--- Цитата: cliff от 24.09.2015 11:36:55 ---У многих производителей есть мотоциклы с так называемым RACE PAK , кмк это уже подготовленные мотоциклы для любительских соревнований

--- Конец цитаты ---
Ну это же сток...

cliff:
H2R тоже сток

Viks Str:
Draugi, jus tak lieliski saprotat, ka izklaides brauciens ir tam, lai piesaistitu jaunus, nepieredzejusus braucejis, jo ka visi zinat, vienu reizi pameginot sacensibu rezimu, izbaudat sniegto adrenalinu un gribat vel un vel. Visi sie noteikumi ir tam, lai mums nebutu katram individuali jasaka, var vai nevar piedalities. Plus jaunajam braucejam psihologiski ir vieglak ieraugot, ka viss ir stoks. Kapec es sogad nebraucu? Tikai tapec, ka man bija sliki. Vienigas klases, Durka un Divkauja, bet diemzel, sis klases ir nozimigas un man ir jabut sava vieta un jadara darbs. Un vel, vai tiesam tas kauss ir tik svarigs? Iegut to cinoties ar nepieredzejusiem braucejiem? Ta pat, ka atnemt konfekti bernam. Piemeram julija gonka Sworda cina no pedejas vietas bija interesanta, bet tik un ta, dacinijas lidz prieksgalam. Un vins ari nedzivojas pa trasi katru dienu un galigi nevar nosaukt par profu. Tapec ari ir ta, ka redzam, brauc labi un parliecinosi esi prieksa, izklaide vairs nav paredzeta tev. Ej uz nakoso klasi.

Кролик:

--- Цитата: Viks Str от 25.09.2015 09:29:59 ---Draugi, jus tak lieliski saprotat, ka izklaides brauciens ir tam, lai piesaistitu jaunus, nepieredzejusus braucejis, jo ka visi zinat, vienu reizi pameginot sacensibu rezimu, izbaudat sniegto adrenalinu un gribat vel un vel. Visi sie noteikumi ir tam, lai mums nebutu katram individuali jasaka, var vai nevar piedalities. Plus jaunajam braucejam psihologiski ir vieglak ieraugot, ka viss ir stoks. Kapec es sogad nebraucu? Tikai tapec, ka man bija sliki. Vienigas klases, Durka un Divkauja, bet diemzel, sis klases ir nozimigas un man ir jabut sava vieta un jadara darbs. Un vel, vai tiesam tas kauss ir tik svarigs? Iegut to cinoties ar nepieredzejusiem braucejiem? Ta pat, ka atnemt konfekti bernam. Piemeram julija gonka Sworda cina no pedejas vietas bija interesanta, bet tik un ta, dacinijas lidz prieksgalam. Un vins ari nedzivojas pa trasi katru dienu un galigi nevar nosaukt par profu. Tapec ari ir ta, ka redzam, brauc labi un parliecinosi esi prieksa, izklaide vairs nav paredzeta tev. Ej uz nakoso klasi.

--- Конец цитаты ---
Nu tas ir pats par sevi saprotams. Bet tad vienīga klase paliek divkauja, jo lai brauktu durkā ir vajadzīgs treka aparāts. Ceram, ka uz nakamo gadu varesiet saštukot starpklasi, lai varētu braukt ne ar profiem un ne ar zaliem braucējiem.

Посты объединены: 25.09.2015 09:48:24
--- Цитата: cliff от 24.09.2015 19:22:54 ---H2R тоже сток

--- Конец цитаты ---
Тоже сток, он же регистрируется и можно использовать на ДОПах, только за 50К я думаю его никто не возьмёт =)

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии