Основной раздел > Вопросы новичков

Aprilia RSV1000R

<< < (4/5) > >>

Loner:
В следующем сезоне попробуй поездить на трек на своём Сузуки. И вот если это дело тебя всерьёз увлечёт - тогда можно думать о более серьёзном спортбайке. А пока тебе для города и небольших поездок куда-то подальше (Таллин, например) вполне хватит Сузуки СВ.

Aliens:
Nekad neesmu domājis riņķot pa treku, būs jāpamēģina. Jebkurā gadījumā bez stūres dampera un ar oriģinālo priekšējo dakšu līst trekā ar SV man liekas ka ir pašnāvība.
Darāmo darbu saraksts uz nākamo sezonu ir diezgan garš :)

Runcis71:

--- Цитата: Aliens от 28.10.2015 09:49:03 ---Superbaiks = baigi cieta piekare, manam pilsētas braukšanas režīmam nav jēgas no tāda monstra. Varbūt kādreiz nākotnē...

Varbūt nav dauzīts, bez dziļākas izpētes nevar novērtēt, bet ārēji tam baikam nav neviena oriģināla stickera, izņemot apakšējo plastmasas daļu. Izskatījās, ka bija svaigi pārkrāsots, kā arī šķita, ka astes daļa nav simetriska, trīs īpašnieki, nācis no Lietuvas, lēta cena, odometrs resetots, pārāk viss slidens izskatījās

--- Конец цитаты ---
Tak mocim 10 gadi !!!! :)) Gribēji nevainīgu ,, jaunavu ,, ? Man te čoms paķēra 15gada BMW sportu , mazliet dauzītu, tagad izrādās rāmis arī jāmaina. Tā ka draugs, neviens argumens tevis minētais nav pārliecinoš! Ja nav no salona tad 50/50 par to liekts, sists un krāsots. ;)

Loner:

--- Цитата: Aliens от 28.10.2015 17:47:25 ---Nekad neesmu domājis riņķot pa treku, būs jāpamēģina. Jebkurā gadījumā bez stūres dampera un ar oriģinālo priekšējo dakšu līst trekā ar SV man liekas ka ir pašnāvība.
Darāmo darbu saraksts uz nākamo sezonu ir diezgan garš :)

--- Конец цитаты ---
Тут ты ошибаешься. Долго писать. Звони, когда будет настроение. Расскажу.

SeriS:

--- Цитата: Aliens от 28.10.2015 17:47:25 ---Jebkurā gadījumā bez stūres dampera un ar oriģinālo priekšējo dakšu līst trekā ar SV man liekas ka ir pašnāvība.

--- Конец цитаты ---

Подсказал кто или сам придумал?  :facepalm: если ни разу на треке не был, то ни демпфер, ни регулировка подвески сезона 2-3 не понадобится точно  :visilica:

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Перейти к полной версии